Απορρίφθηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απέρριψε τις εφέσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τις τιμωρίες τους, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας. Οι εφέσεις που είχαν καταθέσει οι δυο ομάδες απορρίφθηκαν και κατά συνέπεια η τιμωρία που τους επιβλήθηκε πρωτόδικα θα ισχύσει κανονικά.
Η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας απέρριψε τις εφέσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τις τιμωρίες τους, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του Kυπέλλου Ελλάδας. Οι εφέσεις που είχαν καταθέσει οι δυο ομάδες απορρίφθηκαν και κατά συνέπεια η τιμωρία που τους επιβλήθηκε πρωτόδικα θα ισχύσει κανονικά.
Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών για επτά αγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα, πληρώνοντας πρόστιμο 282.500 ευρώ και η ΑΕΚ θα παίξει τρία παιχνίδια σε άδειο γήπεδο και θα καταβάλλει 170.000 ευρώ πρόστιμο. Αναλυτικά:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις, σχετικά με τις εφέσεις που άσκησαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κατά αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς επίσης με την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ. 16378/6-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», την υπ’ αριθ. πρωτ. 16952/2-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη μόνο ως προς τη διάταξη με την οποία έγινε δεκτή η υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση μόνο ως προς την εκδίκαση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Απορρίπτει την υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Δέχεται τυπικά: την υπ’ αριθ. πρωτ. 16378/6-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και την υπ’ αριθ. πρωτ. 16952/2-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». Απορρίπτει αυτές κατ΄ ουσίαν.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Τροχαίο: Νεκρός μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση της μηχανής του με Ι.Χ. στη Λένορμαν
- Languishing: Τι είναι και πώς επηρεάζει την ψυχική υγεία μας;
- Γιατί η επιστροφή στην αγκαλιά της ΕΕ είναι στρατηγικό λάθος για Ηνωμένο Βασίλειο
- Η Ταϊλάνδη κηρύσσει απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της ακτής, καθώς οι συγκρούσεις με την Καμπότζη εξαπλώνονται
- Μακελειό σε πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ: Άφαντος ο δράστης που σκότωσε δύο φοιτητές και τραυμάτισε άλλους εννέα
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Νέες ταινίες: Λίγο δράμα, λίγος τρόμος και στο βάθος Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442