Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά του
...
Oκτώ κεράκια σβήνει το Μουσείο Ακρόπολης την Τρίτη 20 Ιουνίου, ημέρα που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με παρουσίαση, σε μεγάλη οθόνη στο ισόγειο, για τα σπήλαια της Ακρόπολης και τα ευρήματα από αυτά.
Στις 21:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο μαέστρος Νίκος Πατρής, σολίστ θα είναι ο Βασίλης Λέκκας, η Alexandra Gravas, ο Μπάμπης Βελισάριος και η Φιλιώ Σέρβου.
Οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά από το πρωί έως τα μεσάνυχτα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 20:00 κι έπειτα.
Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του Μουσείου, 11.000.000 επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, πέρασαν το κατώφλι του και περιηγήθηκαν στα εκθέματά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κάθε πρόταση μετράει»: Ψηφιακή πλατφόρμα από το ΠΑΣΟΚ εν όψει συνεδρίου
- Έναν χρόνο μετά επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ – Αυτοί είναι οι πρώτοι παρουσιαστές στη μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης
- Αυθεντικές οι φωτογραφίες της Καισαριανής – Τις αγοράζει το υπουργείο Πολιτισμού
- Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση ζητάει μόνιμο προσωπικό και συνέχιση του προγράμματος 55+
- Ηλεία: Δις ισόβια και 13χρόνια κάθειρξη στον 39χρονο για τη δολοφονία και το βιασμό της 11χρονης Βασιλικής
- Έριξε τη «βόμβα» ο Νεϊμάρ: Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ (vid)


