Ενα φθηνότερο iPad και ένα κατακόκκινο iPhone από την Apple
H Apple προχώρησε στην αντικατάσταση του iPad Air 2 με ένα φθηνότερο iPad των 9,7 ιντσών και παρουσίασε μία κατακόκκινη ειδική έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus.
H Apple προχώρησε στην αντικατάσταση του iPad Air 2 με ένα φθηνότερο iPad των 9,7 ιντσών και παρουσίασε μία κατακόκκινη ειδική έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus.
Η ταμπλέτα της Apple εξοπλίζεται με επεξεργαστή Α9, διαθέτει φωτεινότερη οθόνη τύπου Retina και διαθέτει δύο επιλογές μνήμης, στα 32GB και 128GB. Οι τιμές ξεκινούν από 329 δολάρια στις ΗΠΑ.
Διαβάστε στο tech.in.gr:
Σε ό,τι αφορά στο iPhone, δεν υπάρχουν αλλαγές πέρα από το αισθητικό πεδίο. Το κόκκινο χρώμα σηματοδοτεί τη δεκάχρονη συνεργασία της Apple με τον οργανισμό (Red) o οποίος μάχεται κατά του AIDS.
Τέλος, η εταιρεία προχώρησε σε αύξηση της μνήμης για το εισαγωγικό κινητό της τηλέφωνο iPhone SE, το οποίο πλέον θα προσφέρεται με 32GB έναντι 399 δολαρίων, ή με 128GB για 100 δολάρια επιπλέον, διατηρώντας τις τιμές στο ίδιο επίπεδο παρά το διπλασιασμό της χωρητικότητάς τους (από 479 ευρώ στην ελληνική αγορά).
Οι πωλήσεις των προϊόντων αυτών αρχίζουν από τις 24 Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Αλικαρνασσού
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Με πλήγματα σε ενεργειακές εγκαταστάσεις προειδοποιεί το Ιράν μετά τις απειλές Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- «Εγώ θα σας τα πω! – Η Επιθεώρηση» στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Το Ιράν λέει ότι είναι έτοιμο να συνεργαστεί για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στον Κόλπο
- Ακίνητα: Ξεκινά η λειτουργία του νέου Ψηφιακού Μητρώου της ΑΑΔΕ – Τι αλλάζει για τους ιδιοκτήτες

