Ισοπαλία στη Λάρισα για ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα
Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Super League. Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο 18΄ με τον Γιοβάνοβιτς, ισοφαρίστηκε από τον Κόντε στο 41΄ και μετά... σκόνταψε στον Πασχαλάκη, ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε το βαθμό για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
Η ΑΕΛ έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Super League.
Η θεσσαλική ομάδα προηγήθηκε στο 18΄ με τον Γιοβάνοβιτς, ισοφαρίστηκε από τον Κόντε στο 41΄ και μετά… σκόνταψε στον Πασχαλάκη, ο οποίος με τις αποκρούσεις του κράτησε το βαθμό για τον «Αγιαξ της Ηπείρου».
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δύο φορές στα πρώτα 11 λεπτά, με ισάριθμα (άστοχα) σουτ του Κόντε, με τη Λάρισα να απαντάει στο 16΄ με τον Αβραάμ, η κεφαλιά του οποίου πέρασε άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα, όμως, οι «βυσσινί» πήραν το προβάδισμα με την καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Γιοβάνοβιτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αβραάμ. Το γκολ βοήθησε ώστε να «ανοίξει» το ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνει την ισοφάριση, αλλά την ΑΕΛ να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες, στο 31΄ με σουτ του Ντέλετιτς που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και στο 39΄ με τον Πασχαλάκη να αποκρούει το σουτ του Αβραάμ.
Τελικά, ήταν οι ηπειρώτες αυτοί που έφτασαν στο γκολ στο 41΄ με τον… συνήθη ύποπτο Πέδρο Κόντε (σκόραρε για έκτο σερί παιχνίδι και «έπιασε» κορυφή στον πίνακα των σκόρερ με 13 τέρματα), ο οποίος συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Γιάκο και με κοντινό σουτ νίκησε τον Θεοδωρόπουλο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΛ να έχει μία φλύαρη κατοχή αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά, με εξαίρεση δύο σουτ εκτός περιοχής του Ντέλετιτς (57΄) και του Ναβάρο (76΄) που έδιωξε ο Πασχαλάκης. Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 74΄ όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Κοζορώνης αστόχησε από κοντά.
Η φάση του αγώνα, πάντως, έγινε στο 79΄, με τον Πασχαλάκη να κάνει απίστευτη επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Τσακοπίνο: ο Μπέρις προσπάθησε να διώξει, αλλά δεν έβαλε καλά το πόδι του και η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα.
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε ήδη πέσει προς την (αρχική) πορεία της μπάλας, σήκωσε ενστικτωδώς το πόδι του και κατάφερε να σώσει την εστία του και να κρατήσει το 1-1, όπως έκανε και στο 85΄, αποκρούοντας πολύ δύσκολα τη (νέα) κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς.
Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)
Κίτρινες: Αγκάνοβιτς, Φάρκας – Κούτρης
ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (24΄ Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46΄ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70΄ Ρέγες), Αβραάμ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (78΄ Μπέριος), Κοζορώνης (81΄ Γαρουφαλιάς), Κόντε, Τζημόπουλος, Γιάκος (83΄ Ζάιρο), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
- Η απάντηση της Μπαντόσα στη δήλωση του Τσιτσιπά για τις σχέσεις (vid, pics)
- Ο μοναχικός δρόμος του Τσιτσιπά: Όταν το τένις γίνεται εσωτερική μάχη
- «Μεταφέρθηκε στην εντατική ο Μιρτσέα Λουτσέσκου – Το βράδυ του Σαββάτου χειροτέρεψε η κατάσταση της υγείας του»
- Συνεχίζεται η κόντρα του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442