Τζ.Τζ.Άμπραμς και Στίβεν Κινγκ συνεργάζονται ξανά στο Castle Rock
...
Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τζ.Τζ.Άμπραμς (Star Wars Επεισόδιο VII: Η Δύναμη Ξυπνάει) συνεργάζεται ξανά με τον συγγραφέα Στίβεν Κινγκ (μετά τη σειρά 11.22.63) σε μία μίνι σειρά με τίτλο Castle Rock.
Castle Rock ονομάζεται η πλασματική πόλη που κάνει συχνά – πυκνά την εμφάνισή της στο λογοτεχνικό έργο του Κινγκ: από το The Dead Zone στο Needful Things.
Η σειρά θα εμπνέεται από διηγήματα του Στίβεν Κινγκ και το teaser trailer αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου.
To Castle Rock θα προβληθεί στην υπηρεσία streaming Hulu -όπως είχε γίνει και με το 11.22.63. Κάθε σεζόν θα παρακολουθεί μια ομάδα διαφορετικών χαρακτήρων, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες που θα εμφανίζονται σε όλες τις σεζόν.
Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναγέννηση του Κάτω Μιξορρούματος: Όταν ζωντανεύουν τα χωριά, δυναμώνει η χώρα
- Δεν θα μας σώσουν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστικό μέγαρο Πάτρας – Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.
- Live η κλήρωση για τους «16» του Champions League
- «Δεν περίμενα πότε να τραυματίσω άνθρωπο» – Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος που πυροβόλησε τα παιδιά στο Αίγιο
- Ισραήλ: «Εάν θέλετε να φύγετε, πρέπει να φύγετε σήμερα» – Η οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στους υπαλλήλους της
