Κιμούλης: Δεν σχολιάζω τις φήμες για το «Σταύρος Νιάρχος»
«Δεν σχολιάζω φήμες, τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω» δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «τιμόνι» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δηλαδή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ.
«Δεν σχολιάζω φήμες, τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω» δήλωσε ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «τιμόνι» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δηλαδή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ.
Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από έναν μήνα, θα ολοκληρωθεί η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο ελληνικό Δημόσιο, με τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα. Η κεντρική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό με σειρά προτεραιότητας (θα γίνονται προεγγραφές από τις αρχές Φεβρουαρίου μέσω ηλεκτρονικής σελίδας), θα περιλαμβάνει το τελετουργικό της υπογραφής της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος και του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η κεντρική εκδήλωση θα πλαισιώνεται από δρώμενα σε όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε πτώση ξανά η Wall Street – Η ενέργεια προβληματίζει τους επενδυτές
- Γιορτή σήμερα 14 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Γκλάντμπαχ – Σαν Πάουλι 2-0: Πήραν το ντέρμπι παραμονής οι γηπεδούχοι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]
- Τορίνο – Πάρμα 4-1: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 31ης αγωνιστικής (pic)





