
Χωρίς Γιανγκ και Αθηναίου ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα
Χωρίς τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο, για την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών (8/10, 18:30). Ο Αμερικανός σέντερ νοσηλεύεται με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό (σ.σ. του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση) και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Χωρίς τους Πάτρικ Γιανγκ και Γιάννη Αθηναίου θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο, για την πρεμιέρα της Α1 Ανδρών (8/10, 18:30).
Ο Αμερικανός σέντερ νοσηλεύεται με βαριά μορφής ιγμορίτιδα και πυρετό (σ.σ. του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση) και την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» ακολούθησαν σήμερα ένα χαλαρό πρόγραμμα, αύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο και στη συνεχεία η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα αναχωρήσει για Αμαλιάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
- «Ροντέο» το Μονακό – Ντιζόν: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ παικτών – Αιμορραγούσε ο Λοσέρ (vid)
- Συνελήφθη 14χρονος για ληστείες σε μίνι μάρκετ και βενζινάδικα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία – Τι λέει το ΓΕΕΘΑ


