«Μαζέψτε βαμβάκι και κερδίστε πλούσια δώρα»
Σε περιοχή του Ουζμπεκιστάν αποφάσισαν να θεσπίσουν κίνητρα, ώστε ο κόσμος να σπεύσει στις καλλιέργειες βαμβακιού και να βοηθήσει στη συγκομιδή. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πλυντήρια για τα ρούχα και τηλεοράσεις.
Σε περιοχή του Ουζμπεκιστάν αποφάσισαν να θεσπίσουν κίνητρα, ώστε ο κόσμος να σπεύσει στις καλλιέργειες βαμβακιού και να βοηθήσει στη συγκομιδή. Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πλυντήρια για τα ρούχα και τηλεοράσεις.
Όπως αναφέρουν τοπικά ειδησεογραφικά sites, για να κερδίσει κανείς τα έπαθλα, θα πρέπει να μαζέψει συγκεκριμένη ποσότητα βαμβακιού.
Το ψυγείο και το πλυντήριο απαιτούν 10 τόνους (για οικογένεια), ενώ με 15 τόνους περνάς πρώτος στη λίστα για Ι.Χ.
Και μπορεί ο συγκεκριμένος κυβερνήτης να έχει υιοθετήσει τη λογική του καρότου, όμως ο προσωρινός πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν, προτιμά το μαστίγιο: οι αγρότες που μαζέψουν το βαμβάκι τους, κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση.
Σύμφωνα με το ΒBC, η υπόθεση βαμβάκι είναι σοβαρή για τη χώρα. Κάθε χρόνο στη συγκομιδή συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας και επαγγελματικής ενασχόλησης.
Μάλιστα, το 2015 ασκήθηκαν πιέσεις (περισσότερο απειλές) να προσέλθουν και γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Καρδιακή προσβολή υπέστη ο πατέρας του ελεγκτή εισιτηρίων που σκότωσε ο 26χρονος Έλληνας
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα του για τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League
- Το τελευταίο οχυρό του πυρηνικού ελέγχου: Ο Τραμπ απορρίπτει την πρόταση του Πούτιν για παράταση της NewSTART
- Κονταρομαχίες made in USA – To ντοκιμαντέρ για την Μισέλ Ομπάμα σημειώνει αύξηση 13.000% στις προβολές λόγω Μελάνια
- Τροχαίο με σύγκρουση λεωφορείου και ΙΧ στην εθνική οδό στην περιοχή του Σκαραμαγκά
- Με τρεις αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ – Ποιοι έμειναν εκτός (pic)






