Σέντρα την Τρίτη στους ομίλους του Champions League με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των ομίλων, στα οποία θα υπάρξει και ελληνική παρουσία, καθώς η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιχνίδι στο Βέλγιο μεταξύ της Μπριζ και της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ.

Ο Ελληνας διεθνής διαιτητής θα έχει βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρλα.

Οι διαιτητές των Ελλήνων

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδε, η UEFA όρισε τους διαιτητές των παιχνιδιών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς, που διηύθυνε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρούκα στην Πορτογαλία, ορίστηκε να είναι ο διαιτητής στο ματς της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπόγιαν Ουλ και Τόμαζ Κλάντσικ.

Ο Αγγλος, Αντρέ Μάρινερ, ορίστηκε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ στη Λεωφόρο με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τζέικ Κόλιν και Ανταμ Ναν.

Τέλος ο Ουκρανός, Σέρχι Μπόικο, θα διευθύνει τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Ολεξάντερ Κορνίκο και Ιγκόρ Αλόχιν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ