Το γατάκι που θα ήθελε να παίζει μπιτς βόλεϊ
Μία... διαφορετική θαυμάστρια έχει το άθλημα του μπιτς βόλεϊ. Ο λόγος για ένα γατάκι που παρακολουθεί τους αγώνες του αγαπημένου του αθλήματος και θα ήθελε να αγωνίζεται με την αμερικανική ομάδα γυναικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Μία… διαφορετική θαυμάστρια έχει το άθλημα του μπιτς βόλεϊ.
Ο λόγος για ένα γατάκι που παρακολουθεί τους αγώνες του αγαπημένου του αθλήματος και θα ήθελε να αγωνίζεται με την αμερικανική ομάδα γυναικών στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Το γατάκι φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να προσπαθεί να ενισχύσει τις Κέρι Γουόλς Τζένινγκς και Άιπριλ Ρος (των αμερικανίδων αθλητριών) στη διάρκεια του αγώνα τους εναντίον της Κίνας.
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Russell Douglas Powell (@russelldpowell) στις Αύγ 8, 2016, 8:33μμ PDT
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα

