Μήνυση κατά του Γ.Αλαφούζου κατέθεσε ο Ν.Νικολόπουλος
Μήνυση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε ο βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας τη δίωξη του κ. Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Μήνυση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου κατέθεσε ο βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας τη δίωξη του κ. Αλαφούζου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Ο βουλευτής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, στρέφεται κατά του επιχειρηματία επειδή την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, «ο κ. Αλαφούζος αμφισβήτησε την ευθυκρισία και τον ρόλο του Νίκου Νικολόπουλου, στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής, μιλώντας με προκατάληψη και χρησιμοποιώντας ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και δυσφημιστική ορολογία».
Η μήνυση στρέφεται και κατά παντός άλλου εκδότη, διευθυντή σύνταξης, αρθρογράφου πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων, κατόχου-διαχειριστή-χειριστή ιστοσελίδων και ιστολογίων στο Διαδίκτυο και κατόχου-διαχειριστή λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης κυρίως στο Facebook και Twitter, που αναπαρήγαγαν τις δηλώσεις και αναφορές του επιχειρηματία, για τις οποίες τον εγκαλεί ο κ. Νικολόπουλος.
Σύμφωνα με τη μήνυση του βουλευτή, την οποία κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, «οι εγκαλούμενοι, με πρόθεση και δόλο, προέβησαν και συνεχίζουν να προβαίνουν σε πράξεις και παραλείψεις που στρέφονται κατά της τιμής και της υπόληψής του και ζητεί εκτός από την ποινική τους δίωξη να ανακληθούν και να αποσυρθούν με ευθύνη του επιχειρηματία οι επίμαχες δηλώσεις και αναφορές που αναδημοσιεύτηκαν από τρίτους και αναπαρήχθησαν στο Διαδίκτυο».
Παράλληλα, ο μηνυτής ζητά από τον κ. Αλαφούζο να «διαψεύσει και να αποκαταστήσει όλες τις συκοφαντίες και τα ασύστολα ψεύδη που εκτόξευσε εναντίον του, βλάπτοντας την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψή του».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας