Συναυλία μνήμης για τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Με αφορμή τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία μνήμης με τίτλο Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών.
Με αφορμή τα 42 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία μνήμης με τίτλο Φεύγουν μήνες, πάνε χρόνια και τη συμμετοχή σημαντικών ερμηνευτών.
Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα ακουστούν τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάριου Τόκα, Δημήτρη Λάγιου, Μάνου Χατζηδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Βάσου Αργυρίδη, Μιχάλη Χριστοδουλίδη, Διονύση Σαββόπουλου, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Ανδρέου.
Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν είναι οι: Βασίλης Λέκκας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Δώρος Δημοσθένους και Ηρώ Σαΐα. Συμμετέχουν ακόμα οι Μιχάλης Βιολάρης, Υακίνθη Λάγιου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις» υπό τη διεύθυνση της Έλενας Καντάρη. Απαγγελία: Μαρίνα Αργυρίδου. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Βάσος Αργυρίδης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος.
Τη συναυλία συδιοργανώνει η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.), τα Κυπριακά Παροικιακά Σωματεία της Αττικής και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3418579, Δευτέρα -Παρασκευή 11:00-14:00.
entertainment.in.gr
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός


