
«Πόρτα» της Ατλέτικο στην Αργεντινή για Σιμεόνε
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέθο, αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά στην ομοσπονδία της Αργεντινής που επιχείρησε να προσεγγίσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι διοικούντες (AFA) βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά το «κάζο» στον τελικό του Copa America Centenario, αν και επισήμως δηλώνουν πως ο Χεράρδο Μαρτίνο, θα παραμείνει στην «αλμπισελέστε» τουλάχιστον μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (5-21 Αυγούστου) του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Σερέθο, αποκάλυψε ότι απάντησε αρνητικά στην ομοσπονδία της Αργεντινής που επιεχίρησε να προσεγγίσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Οι διοικούντες (AFA) βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά το «κάζο» στον τελικό του Copa America Centenario, αν και επισήμως δηλώνουν πως ο Χεράρδο Μαρτίνο, θα παραμείνει στην «αλμπισελέστε» τουλάχιστον μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες (5-21 Αυγούστου) του Ρίο Ντε Τζανέϊρο.
«Είπα όχι στην ομοσπονδία της Αργεντινής και κατά συνέπεια θα πρέπει να βρουν κάποιον άλλον προπονητή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σερέθο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης

