Κοντά σε Ιβάνοφ, θέλει και Σίλντεφελντ ο ΠΑΟ
Στην περίπτωση του Ιβάν Ιβάνοφ φαίνεται πως καταλήγει ο Παναθηναϊκός για την κάλυψη του κενού στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας. Μάλιστα τα ΜΜΕ της πατρίδας του Βούλγαρου θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του έμπειρου στόπερ με το «τριφύλλι», το οποίο πλέον καλείται να πάρει αποφάσεις σχετικά με την περίπτωση του 28χρονου. Την ίδια ώρα οι Πράσινοι προσπαθούν να φέρουν ξανά στο Τριφύλλι τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, με τον 31χρονο Κροάτη να είναι θετικός αλλά η περίπτωσή του να μοιάζει δύσκολη.
Στην περίπτωση του Ιβάν Ιβάνοφ φαίνεται πως καταλήγει ο Παναθηναϊκός για την κάλυψη του κενού στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας. Μάλιστα τα ΜΜΕ της πατρίδας του Βούλγαρου θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία του έμπειρου στόπερ με το «τριφύλλι», το οποίο πλέον καλείται να πάρει αποφάσεις σχετικά με την περίπτωση του 28χρονου.
Ο Βούλγαρος διεθνής αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός θεωρείται από τους καλύτερους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, ενώ αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της Βασιλείας μέχρι την επέμβαση χιαστών, στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 (σ.σ. τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο). Φέτος τον Ιανουάριο επέστρεψε με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με την οποία είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 16 συμμετοχές.
Στο παρελθόν έχει… ιδρώσει τη φανέλα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Αλάνια Βλαδικαβκάζ.
Παλεύει για επιστροφή Σίλντεφελντ
Την ίδια ώρα οι Πράσινοι προσπαθούν να φέρουν ξανά στο Τριφύλλι τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, με τον 31χρονο Κροάτη να είναι θετικός αλλά η περίπτωσή του να μοιάζει δύσκολη.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία με τον Σίλντεφελντ, που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟ για 1,5 χρόνο, να είναι θετικός σε επιστροφή.
Ο κροάτης διεθνής που βρίσκεται στη Γαλλία για το Euro, δεσμεύεται με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως το 2018 και το κασέ του είναι υψηλό και αυτά είναι τα εμπόδια που προσπαθούν να ξεπεράσουν στον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χρήστος Πολίτης: Οι δηλώσεις εναντίον των Νίκου Φώσκολου και Κάτιας Δανδουλάκη για τη «Λάμψη»
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή για Αντίνο και Παναθηναϊκό
- Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταγγέλλει την Κυπριακή προεδρία στην ΕΕ και δηλώνει ότι δεν υπάρχει «εισβολή» και «κατοχή»
- Κρήτη: Απολογείται σήμερα η μητέρα για την υπόθεση κακοποίησης των δύο παιδιών της – Τη Δευτέρα ο πατέρας
- Το FIR Αθηνών και η πραγματική κατάρρευση του «επιτελικού κράτους»
- Συρία: Το συριακό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε προσωρινή εκεχειρία στο Χαλέπι – Τι ζητά από τις SDF

