O Πιρς Μπρόσναν πρωταγωνιστεί στο δράμα «The Son»
...
Μαντώ Σιώμου
Ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του AMC, The Son, και αντικαθιστά τον Σαμ Νιλ, ο οποίος είχε αρχικά επιλεχθεί για τον ρόλο του Ιλάι Μακάλοου, τον Μάρτιο.
Ο Μπρόσναν, σύμφωνα με το Deadline, θα υποδυθεί τον πατριάρχη μια πλούσιας οικογένειας του Τέξας, ο οποίος γεννήθηκε την ημέρα όπου το Μεξικό αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Δημοκρατίας του Τέξας, κερδίζοντας έτσι το ψευδώνυμο, «πρώτος γιος του Τέξας».
Η σειρά The Son, είναι βασισμένη στο βιβλίο του Φίλιπ Μέγιερ, και ακολουθεί τη γέννηση της Αμερικής, ως νέα υπερδύναμη, μέσα από την αιματηρή άνοδο και πτώση μιας Τεξανής οικογένειας.
Ο Κέβιν Μέρφι, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, ενώ ο Τομ Χάρπερ (War and Peace), θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο. Η σειρά, της οποία η παραγωγή ξεκινάει τον Ιούνιο στο Ώστιν, θα αποτελείται από 10 επεισόδια, και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2017.
Το The Son σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη επιστροφή του Πιρς Μπρόσναν στην μικρή οθόνη, μετά την περιπετειώδη σειρά της δεκαετίας του 1980, Remington Steele, που πρόβαλε το NBC.
entertainment.in.gr
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
