Το φθινόπωρο στις αίθουσες το ντοκιμαντέρ για τους Oasis
Eπίσημα και με την έγκριση μάλιστα των αδελφών Γκάλλαχερ, η βιογραφία των θρυλικών Oasisμ με τίτλο Supersonic, παίρνει το δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη.
Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση
Eπίσημα και με την έγκριση μάλιστα των αδελφών Γκάλαχερ, η βιογραφία των θρυλικών Oasis παίρνει το δρόμο της για τη μεγάλη οθόνη.
Το μουσικό ντοκιμαντέρ με τίτλο Supersonic, θα μας ταξιδέψει πίσω στη δημιουργία της μπάντας από το Μάντσεστερ, όταν ο Νόελ έγινε μέλος της μπάντας του αδερφού του Λίαμ, το 1991. Θα θυμηθούμε τα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών και της αναγνώρισης και φυσικά την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος το 2008 και τη διάλυσή του, ένα χρόνο μετά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος του φιλμ προέρχεται από το όμοτιτλο, πρώτο single με το οποίο οι Oasis έκαναν το ντεμπούτο τους το 1994, στο άλμπουμ Definitely Maybe.
Την ταινία υπογράφουν οι δημιουργοί του βραβευμένου με Όσκαρ μουσικού ντοκιμαντέρ Amy -και συγκεκριμένα σε ρόλο παραγωγών- οι James Gay-Rees και Asif Kapadia, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Mat Whitecross.
Η ταινία, μεταξύ άλλων, θα περιέχει και ανέκδοτο υλικό από το αρχείο των αδερφών Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ.
Το Supersonic θα κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016.
entertainment.in.gr
- «Είμαστε απροστάτευτοι»: Τα πολλαπλά προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων μέσα από δύο προσωπικές ιστορίες
- Οι αλεπούδες τα τελευταία χρόνια «βολτάρουν» στις κεντρικές πόλεις ακόμα και στην Αθήνα – Πώς εξηγείται;
- Τσιτσιπάς για το γήπεδο: «Έχω να παίξω πάνω από μία δεκαετία σε τόσο κακό κορτ»
- Αυστραλία: Στην παραλία Μπόνταϊ ο Ισραηλινός πρόεδρος Χέρτζογκ – Διαμαρτυρίες για την επίσκεψή του
- Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον θάνατο της μητέρας του: Παρακαλάς να «φύγει» για να μην τυραννιέται, τότε νιώθεις την απώλεια
- Άρτα: Την ώρα που θήλαζε ένιωσε αδιαθεσία η 35χρονη που πέθανε – Πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο τον σύζυγό της



