Ξέφυγε από την αστυνομία, τον δάγκωσε αλιγάτορας
Ένας νεαρός στη Φλόριντα έχασε το χέρι του από δάγκωμα αλιγάτορα όταν μπήκε σε μια λίμνη προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, έγινε γνωστό από τον σερίφη της περιοχής.
Ένας νεαρός στη Φλόριντα έχασε το χέρι του από δάγκωμα αλιγάτορα όταν μπήκε σε μια λίμνη προσπαθώντας να διαφύγει από την αστυνομία, έγινε γνωστό από τον σερίφη της περιοχής.
Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Τζέσι Κίνγκσινγκερ, 21 ετών, την ώρα που έβγαινε από το νερό με τα δύο τρίτα του αριστερού βραχίονά του να λείπουν.
Η επίθεση του αλιγάτορα «πρέπει να είχε συμβεί μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, αλλιώς θα είχε αιμορραγήσει μέχρι θανάτου» ανέφερε στο Reuters ο σερίφης της περιοχής Λέικλαντ.
Η αστυνομία είχε κληθεί από τη μητέρα του θύματος προκειμένου να εισαχθεί ο γιος της στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση.
Ο νεαρός νοσηλεύτηκε για το τραύμα του και για αδιευκρίνιστο ψυχιατρικό νόσημα, ενώ οι αρχές της Φλόριντα συνεχίζουν τις έρευνες για τον αλιγάτορα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε

