
Κοντονής: «Δεν θα γίνει ο τελικός στις 15 Μαίου»
«Απαγορευτικό» Κοντονή στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 15 Μαΐου, καθώς ο υφυπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. «Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής.
«Απαγορευτικό» Κοντονή στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 15 Μαΐου, καθώς ο υφυπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής στην εφημερίδα «SportDay».
Το ερώτημα τώρα είναι πότε θα οριστεί ο τελικός του κυπέλλου, από τη στιγμή που οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το EURO της Γαλλίας.
Από την πλευρά του Υφυπουργού θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Edmund Phelps: Πέθανε ο Νομπελίστας Οικονομικών 2006
- Σε εξέλιξη η 43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης – Τερματισμός και συναυλία στο Σύνταγμα στις 20:00
- LIVE: Ρόμα – Λάτσιο
- ΠΑΣΟΚ: Παρακμή η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Γεωργιάδη – Η απάντηση στα διλήμματα που θέτουν θα τους ρίξει σε κατάθλιψη
- Live η καταληκτική ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης δεν πείθει πλέον κανέναν – Οι Έλληνες φτωχοποιούνται από τις πολιτικές σας


