Αγελάδες και ταύροι κάνουν πασαρέλα στην Ινδία
Ακόμη και οι αγελάδες μπορεί να είναι όμορφες. Απόδειξη τα καλλιστεία αγελάδων και ταύρων που έγιναν σε πόλη της Ινδίας με σκοπό την προώθηση εγχώριων βοοειδών και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία των ζώων. Εκατοντάδες αγελάδες και ταύροι έκαναν... πασαρέλα περπατώντας σε ειδική ράμπα και επιδεικνύοντας τα κάλλη τους.
Ακόμη και οι αγελάδες μπορεί να είναι όμορφες. Απόδειξη τα καλλιστεία αγελάδων και ταύρων που έγιναν σε πόλη της Ινδίας με σκοπό την προώθηση εγχώριων βοοειδών και την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία των ζώων.
Εκατοντάδες αγελάδες και ταύροι έκαναν… πασαρέλα περπατώντας σε ειδική ράμπα και επιδεικνύοντας τα κάλλη τους.
Οι αγρότες οδήγησαν τα ζώα τους στον διαγωνισμό ομορφιάς και οι κριτές τα αξιολογούσαν για τη συνολική τους εμφάνιση, το μέγεθός τους, το μήκος των κεράτων και τις δυνατότητές τους να παράξουν γάλα.
Οι κριτές ανέδειξαν 18 νικητές στις διάφορες κατηγορίες, επιλέγοντας τα πιο υγιή και όμορφα βοοειδή σε σύνολο 630 ζώων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC

