Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Αρης στα ημιτελικά της Α1
Με τον ΠΑΟΚ να μετράει τις απώλειες των Βασιλειάδη (τιμωρήθηκε λίγες ώρες πριν τον αγώνα) και Σχορτσανίτη (τραυματίας), η ΑΕΚ… ίδρωσε, αλλά επικράτησε (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 61-54) στον 3ο και κρισιμότερο αγώνα των προημιτελικών στο ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας (μετά από 11 χρόνια) την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό αφού επικράτησε και στη Ρόδο (Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 71-80) και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση, όπου θα παίξει με τον Αρη με τη σειρά να ξεκινά από το ΟΑΚΑ.
Με τον ΠΑΟΚ να μετράει τις απώλειες των Βασιλειάδη (τιμωρήθηκε λίγες ώρες πριν τον αγώνα) και Σχορτσανίτη (τραυματίας), η ΑΕΚ… ίδρωσε, αλλά επικράτησε (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 61-54) στον 3ο και κρισιμότερο αγώνα των προημιτελικών στο ΟΑΚΑ πανηγυρίζοντας (μετά από 11 χρόνια) την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 στη σειρά με τον Κολοσσό αφού επικράτησε και στη Ρόδο (Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 71-80) και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση, όπου θα παίξει με τον Αρη με τη σειρά να ξεκινά από το ΟΑΚΑ.
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1-4)
Παναθηναϊκός – Άρης (2-3)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασίλης Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»
- Μπριζίτ Μπαρντό: Όταν συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σπανό
- Amazon: Σταματά τα σχέδια για παραδόσεις με drone στην Ιταλία
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025

