Κρίσιμη ημέρα για την αποφυγή του Grexit
Κρίσιμη αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Grexit αναμένεται η σημερινή ημέρα. Το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε με την έντονη κριτική από πλευράς του εκπροσώπου της FIFA στην Ελληνική Ομοσπονδία να έχει αποτέλεσμα καθώς εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται η πρόθεση της να εναρμονιστεί με το καταστατικό της FIFA. Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που αυτή την ώρα έχει νέα συνάντηση με τον κ.Κοντονή, φέρεται να είπε «Είστε εκτεθειμένοι παντού και με το Koriopolis και με την εγκληματική οργάνωση».
Κρίσιμη αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Grexit αναμένεται η σημερινή ημέρα. Το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε με την έντονη κριτική από πλευράς του εκπροσώπου της FIFA στην Ελληνική Ομοσπονδία να έχει αποτέλεσμα καθώς εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται η πρόθεση της να εναρμονιστεί με το καταστατικό της FIFA.
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης που αυτή την ώρα έχει νέα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, φέρεται να είπε:
«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ κακή φήμη στην Ευρώπη.Είστε εκτεθειμένοι παντού και με το Koriopolisκαι με την εγκληματικήοργάνωση. Δεν έχετε κάνει τίποτα ούτεσταθέματα βίας.Πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και νασυμβαδίσετε με τη FIFAσε ολα τα επίπεδα».
Η διορία της FIFA (να αρχίσει και πάλι το Κύπελλο Ελλάδας) για έξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από όλες τις εκτός συνόρων διοργανώσεις τελειώνει την Παρασκευή (15/4) και πιέζει ασφυκτικά.
Ωστόσο η παραπάνω εξέλιξη φαίνεται θετική καθώς ο κ.Κοντονής είχε θέσει ως βασική απαίτηση για να δώσει εντολή να αρχίσει και πάλι το Κύπελλο, η ΕΠΟ να ενταχθεί στους κανόνες της FIFA και της UEFA, ειδικά σε ότι αφορά δικαστικές υποθέσεις μελών της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζεν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€

