
Σε νέα ανοιχτή συνάντηση στο θέατρο «Σφενδόνη» καλούν καλλιτέχνες
Δεύτερη ανοιχτή συνάντηση καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο θέατρο «Σφενδόνη». Στόχος -όπως σημειώνουν- να συνεχιστεί ο διάλογος. Τονίζουν, επίσης, ότι ευπρόσδεκτη θα είναι η παρουσία του νέου διευθυντή Β.Θεοδωρόπουλου.
Δεύτερη ανοιχτή συνάντηση καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο θέατρο «Σφενδόνη».
Εκατοντάδες καλλιτέχνες είχαν συμμετάσχει στην προηγούμενη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ζητώντας την παραίτηση του Γιαν Φαμπρ -όπως και έγινε.
Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου που συμμετείχαν και στο προηγούμενο ανοιχτό κάλεσμα ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «επιθυμούν να συνεχιστεί η συζήτηση για τον Πολιτισμό και το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου».
Παράλληλα, σημειώνουν ότι «η παρουσία του νέου διευθυντή Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου θα είναι ευπρόσδεκτη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάσχα στη δουλειά – Μια κανονική εργάσιμη ημέρα
- Τουρκία: Συνελήφθη στέλεχος της αντιπολίτευσης στην πρωτεύουσα Άγκυρα
- Ο Κάρικ θέλει πάση θυσία τον Μόργκαν Ρόρτζερς στο Ολντ Τράφορντ
- ΔΝΤ: Προβλέπει πιο άκαμπτο πληθωρισμό στις ΗΠΑ λόγω του πολέμου στο Ιράν – Υποβαθμίζει την παγκόσμια ανάκαμψη
- Πεζεσκιάν στον Πούτιν: Ήταν δυνατή μια συμφωνία, αν οι ΗΠΑ σέβονταν τα διεθνή νομικά πλαίσια
- Έρχεται ο ΜΙΔΑΣ στα ακίνητα – Τι πρέπει να διορθώσουν οι ιδιοκτήτες



