Ο Μάκης Χάβος αναλαμβάνει τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Μάκης Χάβος είναι ο «εκλεκτός» των διοικούντων τον Αστέρα Τρίπολης για την θέση του προπονητή στην ομάδα της Αρκαδίας, που έχει ως στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ της Super League. Ο Ελληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ενώ βοηθός του αναλαμβάνει ο Πάρης Ζουμπούλης.
Ο Μάκης Χάβος είναι ο «εκλεκτός» των διοικούντων τον Αστέρα Τρίπολης για την θέση του προπονητή στην ομάδα της Αρκαδίας, που έχει ως στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ της Super League.
Ο Ελληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, ενώ βοηθός του αναλαμβάνει ο Πάρης Ζουμπούλης.
Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας, τόσο από το πόστο του βοηθού όσο και από αυτό του πρώτου προπονητή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»

