Βράβευση ελληνικής εργασίας σε ευρωπαϊκό επιστημονικό συνέδριο
Στο πρόσφατο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Σεξουαλική Ιατρική (ESSM) που διεξήχθη στς 4-6 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη η εργασία του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και της ομάδας του πήρε βραβείο για την γεωμετρική χειρουργική μέθοδο και θεραπεία της Νόσου του Peyronie.
Στο πρόσφατο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για την Σεξουαλική Ιατρική (ESSM) που διεξήχθη στς 4-6 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη η εργασία του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη και της ομάδας του πήρε βραβείο για την γεωμετρική χειρουργική μέθοδο και θεραπεία της Νόσου του Peyronie.
Η εργασία βραβεύτηκε για την ποιότητα της χειρουργικής τεχνικής και τον μεγάλο αριθμό περιστατικών που μελέτησε.
Η Νόσος του Peyronie είναι μια ιδιόμορφη πάθηση που δεν έχει σαφή αίτια αλλά ούτε και φαρμακευτική λύση μέχρι σήμερα, οι χειρουργικές τεχνικές που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν έχουν πλήρως υιοθετηθεί από όλους τους γιατρούς, με αποτέλεσμα την αμφιθυμία πολλών γιατρών για το ποια μέθοδο θα επιλέξουν.
Η εργασία λόγω του μεγάλου όγκου περιστατικών έπεισε πως η τεχνική με μαθηματικό γεωμετρικό μοντέλο επιλογής του μοσχεύματος, μπορεί να είναι η χρυσή σταθερά στην χειρουργική λύση.
Στην εργασία παρουσιάστηκε με λεπτομέρειες και σαφήνεια η μέθοδος αλλά και η μεγάλη μετεγχειρητική περίοδος παρακολούθησης, πάνω από πέντε χρόνια, δίνοντας με μεγάλη σαφήνεια την τεχνική αλλά και τον τρόπο παρακολούθησης των μετεγχειρητικών αποτελεσμάτων.
health.in.gr
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442