Εκκλησία σε σχήμα… γόβας στην Ταϊβάν
Ναό σε σχήμα γόβας αποφάσισαν να κατασκευάσουν στην Ταϊβάν με σκοπό να πείσουν περισσότερα ζευγάρια να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ολόκληρο το κτίριο είναι φτιαγμένο από μπλε γυαλί και βρίσκεται στο πάρκο Ocean View στην νοτιοδυτική ακτή της Ταϊνάν στην Ταϊβάν.
Ναό σε σχήμα γόβας αποφάσισαν να κατασκευάσουν στην Ταϊβάν με σκοπό να πείσουν περισσότερα ζευγάρια να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Ολόκληρο το κτίριο είναι φτιαγμένο από μπλε γυαλί και βρίσκεται στο πάρκο Ocean View στην νοτιοδυτική ακτή της Ταϊνάν στην Ταϊβάν.
Έχει ύψος σχεδόν 17 μέτρα και πλάτος 11 μέτρα, ενώ για την κατασκευή της χρειάστηκαν τέσσερις μήνες.
Εκπρόσωπος της περιοχής δήλωσε ότι η εκκλησία αναμένεται να ανοίξει πριν από το κινεζικό νέο έτος στις 8 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ
- Λαθραία τσιγάρα, αδήλωτο συνάλλαγμα, 1 εκατ. δισκία ναρκωτικών εντόπισε η ΑΑΔΕ – Οι έλεγχοι με X-ray ακτίνες και τον… Έλβις
- Παράθυρο Γκαγκάτση στους διεθνείς για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι αλλά…
- Brand σε κρίση: Μπορεί η βρετανική μοναρχία να «συνέλθει» μετά τη σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου;
- Γαστούνη: «Θα μας σκότωναν» λέει ο ιδιοκτήτης περιπτέρου που ξυλοκοπήθηκε από 20 Ρομά
- Η ΕΕ ανακοινώνει νέο πακέτο άμεσης ενεργειακής στήριξης 100 εκατ. ευρώ για την Ουκρανία




