Τζέισον Στέθαμ και Ρόζι: το μονόπετρο του αρραβώνα τους
Η Βρετανίδα Ρόζι Χάντιγκτον-Γουάιτλι και μέλλουσα κυρία Στέιθαμ (θα κρατήσει και τα 3 επώνυμα άραγε;) είναι πλέον, επίσημα δεσμευμένη. Το κοντράστ του λαμπερού της μονόπετρου, με το μαύρο σακάκι του επίσης Βρετανού ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ ήταν ιδανικό και αρκετό για να το εντοπίσουμε, καθώς τον κρατούσε αγκαζέ στο κόκκινο χαλί. Το σούπερ μόντελ από, δεν έκρυβε τη χαρά και ικανοποίηση του, χαμογελώντας. Λαμπερή η μέλλουσα νύφη μέσα σε ένα χρυσοκεντημένο Versace φόρεμα που τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της, λαμπερό και το δαχτυλίδι με το διαμάντι στρογγυλής κοπής. Εκείνος, φυσικά, καμαρωτός δίπλα της, φορώντας μαύρο –που πιο επίσημο δεν γίνεται– βελούδινο κοστούμι.
Μια σχέση θυελλώδης που ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε χρόνια και έζησε πολλά σκαμπανεβάσματα, επισημoποιείται. Επόμενο βήμα, ο γάμος του εντυπωσιακού ζευγαριού που πριν από λίγο καιρό όπως ο Στέιθαμ είχε δηλώσει στο περιοδικό Esquire, περνά τον ελεύθερό του χρόνο μεθώντας και πλατσουρίζοντας στην πισίνα. Πόσο έτοιμοι είναι να γίνουν γονείς; Η Ρόζι έχει ήδη πει την άποψή της για την οικογένεια στο κανάλι Ε! την χρονιά που πέρασε. «Βέβαια έχω σκεφτεί να κάνω οικογένεια, αλλά μια ζω εδώ στην Αμερική και μια στην Αγγλία και δεν είναι τόσο απλό. Δεν έχω ιδέα τι πρόκειται να συμβεί αλλά θα είναι ενδιαφέρον να το ανακαλύψω. Σωστά;». Αμέσως μετά πρόσθεσε, «Και τίποτα δεν θα είναι τέλειο. Είμαι σίγουρη».
Το μόνο σίγουρο, προσθέτουμε εμείς, είναι πώς μέχρι να αποφασίσουν να αυξήσουν τον αριθμό μελών της οικογένειάς τους, θα περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τα πανέμορφα μωρά τους.
gamos.gr
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]




