Ο Πατούλης, τα «χρυσά» σοκολατάκια και το αυτοτρολάρισμα
Το... αυτοτρολάρισμα επέλεξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, μετά τον ντόρο που έγινε με τις φωτογραφίες που ανήρτησε τα Χριστούγεννα στο Facebook από το σαλόνι του σπιτιού του με τη χρυσή διακόσμηση.
Το… αυτοτρολάρισμα επέλεξε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, μετά τον ντόρο που έγινε με τις φωτογραφίες που ανήρτησε τα Χριστούγεννα στο Facebook από το σαλόνι του σπιτιού του με τη χρυσή διακόσμηση.
Ο κ. Πατούλης έβγαλε φωτογραφία στο γραφείο του στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, κρατώντας στο χέρι σοκολατάκια με χρυσό περιτύλιγμα.
Την ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, με το σχόλιο:«Και επειδή αυτό δε το έχω δει να παίζει πουθενά… Ο Πατούλης κερνάει ΜΟΝΟ χρυσά σοκολατάκια!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων
- Να φύγει ο Λανουά ζήτησε ο Ολυμπιακός – «Κεραυνοί» Καραπαπά!
- Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από την 1η Ιανουαρίου τα χάρτινα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες
- Γιατί οι Ρώσοι δεν ξεσηκώθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Καταγγελία για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με «μπαλώματα» και «δανεικό προσωπικό» η κυβέρνηση μεταθέτει το πρόβλημα στο μέλλον
- Ουκρανία – Ρωσία: Θα υπάρξουν διπλωματικές και στρατιωτικές συνέπειες μετά την ουκρανική επίθεση στο σπίτι του Πούτιν





