Οκτώ εκατ. δολάρια αποζημίωση θα δώσει η Sony σε εργαζόμενους για το χάκινγκ
Αμερικανός δικαστής ενέκρινε συμβιβασμό για αποζημίωση έως 8 εκατομμύρια δολάρια ανάμεσα στη Sony και σε εργαζόμενους που επηρεάστηκαν από την κυβερνοεπίθεση κατά της εταιρείας το 2014.
Αμερικανός δικαστής ενέκρινε συμβιβασμό για αποζημίωση έως 8 εκατομμύρια δολάρια ανάμεσα στη Sony και σε εργαζόμενους που επηρεάστηκαν από την κυβερνοεπίθεση κατά της εταιρείας το 2014.
Η Sony συμφώνησε να δώσει σε κάθε υπάλληλο (πρώην και νυν) έως 10.000 δολάρια ως αποζημίωση για κλοπή προσωπικών στοιχείων.
Οργάνωση που αυτοαποκαλείτο «Φύλακες της Ειρήνης» πραγματοποίησε κυβερνοεπίθεση στους υπολογιστές της εταιρείας, σε μία προσπάθεια να παρεμποδίσει την έξοδο στις αίθουσες της κωμωδίας The Interview που αφορούσε τη φανταστική απόπειρα δολοφονίας κατά του ηγέτη της Βορείου Κορέας.
Οι χάκερ έκλεψαν μεγάλες ποσότητες εσωτερικής πληροφόρησης, ανάμεσά τους e-mail και αντίγραφα ταινιών που δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη στις αίθουσες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ




