Θέμα απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υφίσταται, τουλάχιστον, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα. «Τόσο εγώ αλλά και όλοι στη διοίκηση στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα» είπε μεταξύ άλλων!
Θέμα απομάκρυνσης του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν υφίσταται, τουλάχιστον, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα.
Με αφορμή τη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» και τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπο του Ισπανού τεχνικού, αλλά και την έντονη αμφισβήτηση που επικρατεί από το βράδυ του Σαββάτου προς το πρόσωπό του Μπενίτεθ, ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
«Τόσο εγώ αλλά και όλοι στη διοίκηση στηρίζουμε και πιστεύουμε απόλυτα τον Ράφα! Έχει την υποστήριξή μας για να ανατρέψει την κατάσταση και να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει και είαμστε βέβαιοι ότι θα πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει», ανέφερε αρχικά ο Πέρεθ και είπε ακόμη:
«Η ομάδα μας είναι σπουδαία και έχει τους παίκτες που μπορούν να δώσουν μεγάλες χαρές στον κόσμο. Ζητώ από τους οπαδούς μας να στηρίξουν την ομάδα, τον προπονητή, τους παίκτες. Χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθειά τους περισσότερο από ποτέ».
Οι δύο Ολυμπιονίκες είναι η μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα γίνει στο Τορούν της Πολωνίας στις 20-22 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κόντρα στον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 14-8 στο Παπαστράτειο για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης της Water Polo League.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθάρισε με 3-1 την Άστον Βίλα στο «Ολντ Τράφορντ», πέρασε μόνη 3η στη βαθμολογία και το +3 από τους «Χωριάτες» και πλέον βλέπει για τα καλά το σεντόνι του επόμενου Champions League.
Άκης Στρατόπουλος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας