Χωρίς τον Γκιστ στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (9/11, 18:30), με μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, και εν συνεχεία αναχώρησε για την Πάτρα. Στην Αθήνα έμεινε ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς δεν είναι έτοιμος, μετά τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη και θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (9/11, 18:30), με μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ, και εν συνεχεία αναχώρησε για την Πάτρα.
Στην Αθήνα έμεινε ο Τζέιμς Γκιστ, καθώς δεν είναι έτοιμος, μετά τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη και θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή.
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της για το ματς στην πρωτεύουσα της Αχαϊας, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία

