Στο Μάλμε – Σαχτάρ Ντόνετσκ ο Σιδηρόπουλος
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της UEFA για να διευθύνει αγώνα της 3ης ημέρας στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Έλληνας διεθνής ρέφερι, που είχε σφυρίξει στη συνάντηση της Μπενφίκα με την Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων (2-0), επιλέχθηκε αυτή τη φορά για το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάλμε και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της UEFA για να διευθύνει αγώνα της 3ης ημέρας στη φάση των ομίλων του Champions League.
Ο Έλληνας διεθνής ρέφερι, που είχε σφυρίξει στη συνάντηση της Μπενφίκα με την Αστάνα στην πρεμιέρα των ομίλων (2-0), επιλέχθηκε αυτή τη φορά για το παιχνίδι ανάμεσα στην Μάλμε και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Βοηθούς θα έχει τους Δαμιανό Ευθυμιάδη και Πολυχρόνη Κωσταρά, διαιτητές περιοχής τους Μιχάλη Κουκουλάκη και Σταύρο Τριτσώνη, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανάβει… φωτιές η «Tuttosport»: «Πωλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)
- New Year, New You: Είσαι έτοιμος για όλα αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό;
- Οι υπερπαραγωγές που κατέληξαν σε «ναυάγιο»: Αυτές είναι οι ταινίες – απογοήτευση του 2025
- Ανδρουλάκης: Στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων
- Να φύγει ο Λανουά ζήτησε ο Ολυμπιακός – «Κεραυνοί» Καραπαπά!



