Μητσοτάκης: Συγκροτημένοι, ενωμένοι και αισιόδοξοι την επόμενη μέρα στη ΝΔ
Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό και είπε χαρακτηριστικά πως το πολυνομοσχέδιο, που συζητείται στη Βουλή, ολοκληρώνει τη δολοφονία της μεσαίας τάξης.
Διήμερη περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ φτάνοντας στα Ιωάννινα δήλωσε ότι πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο είπε ότι ολοκληρώνει τη δολοφονία της μεσαίας τάξης και εκφράζει την ιδεολογική εμμονή του κ. Τσίπρα στην αύξηση των φόρων και ειδικά στην ακίνητη περιουσία.
Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως η ΝΔ θα προσέλθει στη συζήτηση απολύτως συντεταγμένη, αρνητική «απέναντι στη φορομπηχτική πολιτική στης κυβέρνησης» και στηρίζοντας «τα λίγα θετικά τα οποία περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο».
Συμπλήρωσε ότι παράλληλα τρέχει η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, αλλά σε καμία περίπτωση η ΝΔ δεν πρόκειται να απεμπολήσει το ρόλο της ως σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
«Ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, μας φόρτωσε με ένα τρίτο Μνημόνιο δικιάς του έμπνευσης, δικιάς του συγγραφής και συνταγής. Είναι ο ίδιος που θα υποστεί τις συνέπειες της πολιτικής του επιλογής. Εμείς έχουμε πει εξαρχής ότι θα στηρίζουμε εκείνες τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις που θα στηρίζουν την ιδιωτική οικονομία, θα τονώνουν την ανάπτυξη και θα δημιουργούν θέσεις απασχόλησης. Σε όλα τα άλλα θα μας βρουν απέναντι.»
Για τα εσωκομματικά δήλωσε ότι υπήρχαν μικρές διαδικαστικές διαφωνίες που έχουν επιλυθεί και επανέλαβε το αίτημά του για μια τουλάχιστον δημόσια συζήτηση των υποψηφίων προέδρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Πέθανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442