Δεν πήγε στην ΕΕΑ ο Μαρινάκης και ζήτησε αναβολή
Οι νομικοί σύμβουλοί Θεόδωρος Γιαννίκος και Βασίλης Δημακόπουλος, εκπροσώπησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιστροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου είχε κληθεί προκειμένου να δώσει δειυκρινήσεις για το αν ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Δεν προσήλθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το εάν ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, Βασίλη Δημακόπουλο και τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Θεόδωρο Γιαννίκο.
Οι δυο τους ζήτησαν αναβολή, προκειμένου να γίνει η διαδικασία σε νέα ημερομηνία που πιθανώς να είναι διαθέσιμος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η ΕΕΑ είχε καλέσει τον κ. Μαρινάκη να δώσει διευκρινίσεις για το θέμα της διοίκησης, μετά και την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του είχε επιβληθεί γαι την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».
Ουδείς γνωρίζει πότε θα εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημήτρης Χούπης: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου
- Επιστροφή ενοικίου: Τι αλλάζει από τον φετινό Νοέμβριο – Πώς θα ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι
- Η Βιλερμπάν αλλάζει τον «χάρτη» της Euroleague: Η «χρυσή» πρόταση σε Γιαμπουσέλε και οι κινήσεις για Φρανσίσκο και Λουβαβού-Καμπαρό!
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του





