Αστυνομία γάμου στον ρωσικό Καύκασο κατά της… κραιπάλης
Στο νότιο Καύκασο, στη δημοκρατία της Αντιγκέγια, η οποία υπάγεται στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοικοι συνηθίζουν να το ρίχνουν... πολύ έξω όταν έχουν γάμο. Έτσι οι τοπικές αρχές αποφάσισαν τη σύσταση της λεγόμενης «αστυνομίας γάμου», η οποία έχει στόχο να προλαβαίνει τα εκτροπα.
Στο νότιο Καύκασο, στη δημοκρατία της Αντιγκέγια, η οποία υπάγεται στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι κάτοικοι συνηθίζουν να το ρίχνουν… πολύ έξω όταν έχουν γάμο.
{{{ map }}}
Όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο το Tass, οι τοπικές αρχές αποφάσισαν τη σύσταση της λεγόμενης «αστυνομίας γάμου», η οποία έχει στόχο να προλαβαίνει τα εκτροπα.
Τα 40 άτομα που αποτελούν το νέο σώμα θα περιπολούν στους δρόμους των πόλεων, αλλά και σε γαμήλιες δεξιώσεις-γλέντια, όπου συνήθως πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμα και θύματα.
«Το σώμα αυτό θα βάλει τέλος στις ανεξέλεγκτες καταστάσεις χαράς που δημιουργούνται σε γαμήλιες πομπές από μοτοσιοκλέτες.
» Τα μέλη του σώματος, του πρώτου στη Ρωσία θα τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία γαμήλιων δεξιώσεων, αλλά και ληξιαρχεία όπου δηλώνονται οι γάμοι» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της περιοχής Αλεξάντρ Ρετσίνσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού







