Πέθανε ένα από τα νεογέννητα δίδυμα πάντα στην Ουάσινγκτον
Το μικρότερο από τα δίδυμα πάντα που γεννήθηκαν το Σαββατοκύριακο στον ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η διεύθυνση του ιδρύματος.
Το μικρότερο από τα δίδυμα πάντα που γεννήθηκαν το Σαββατοκύριακο στον ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η διεύθυνση του ιδρύματος.
Η Μέι Σιανγκ, το θηλυκό γιγάντιο πάντα του κήπου, γέννησε το Σάββατο δύο μικρά. Το πρώτο ζύγιζε μόλις 86,3 γραμμάρια, ενώ το δεύτερο ήταν αρκετά μεγαλύτερο στα 138 γραμμάρια.
Σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, το δεύτερο μωρό «δείχνει δυνατό, συμπεριφέρεται φυσιολογικά και βρίσκεται με την μητέρα του».
Μετά τη γέννησή τους, οι υπάλληλοι του κήπου φρόντιζαν εναλλάξ και τα δύο μικρά. Την Τρίτη ωστόσο ανακοίνωσαν ότι ανησυχούσαν για την αυξομείωση του βάρους του μικρότερου και του χορηγούσαν, για προληπτικούς λόγους αντιβιοτικά και το τάιζαν με μπιμπερό.
Η 17χρονη Μέι Σιανγκ -το προσδόκιμο ζωής των πάντα είναι λίγο παραπάνω από 20 χρόνια- είχε υποβληθεί σε τεχνητή γονιμοποίηση με σπέρμα του Χούι Χούι, ενός αρσενικού πάντα από την Κίνα, αλλά και ενός άλλου αρσενικού του ζωολογικού κήπου της Ουάσινγκτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
- Συνάντηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τον Πρέσβη της Κίνας

