Ρεκόρ για τον Περόνε στη νίκη του Ηρακλή στη Μυτιλήνη
Με ικανοποίηση, από κάθε άποψη, υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ηρακλή, την πρεμιέρα της ομάδας τους στην Super League μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων από αυτήν. Η νίκη στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής, σηματοδότησε το θετικό ξεκίνημα της ομάδας, που προοιωνίζει μια ανάλογη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της μεγάλης εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας. Η νίκη αυτή συνέπεσε και με ένα ρεκόρ για τον σκόρερ της αναμέτρησης Εμανουέλ Περόνε που με το γκολ αυτό που πέτυχε, γίνεται ο πρώτος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, που σκοράρει στην Super League με έξι διαφορετικές ομάδες.
Με ικανοποίηση, από κάθε άποψη, υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ηρακλή, την πρεμιέρα της ομάδας τους στην Super League μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων από αυτήν.
Η νίκη στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής, σηματοδότησε το θετικό ξεκίνημα της ομάδας, που προοιωνίζει μια ανάλογη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της μεγάλης εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας.
Η νίκη αυτή συνέπεσε και με ένα ρεκόρ για τον σκόρερ της αναμέτρησης Εμανουέλ Περόνε που με το γκολ αυτό που πέτυχε, γίνεται ο πρώτος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, που σκοράρει στην Super League με έξι διαφορετικές ομάδες.
Με το γκολ αυτό ο Αργεντίνος φορ ξεπερνά τον Μίρνες Σίσιτς που έμεινε στον αριθμό πέντε των ομάδων με τις οποίες είχε σκοράρει.
Ο Περόνε έκανε το ντεμπούτο του το 2005 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ιωνικός, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Σίσιτς, ο οποίος ξεκίνησε επίσης την ίδια περίοδο στη χώρα μας! Τα γκολ του Περόνε, ανά σεζόν με τις συμμετοχές και τις ομάδες στις οποίες αγωνίσστηκε είναι:
2005-06 Ιωνικός
2006-08 Απόλλων Καλαμαράς
2008-11 Ατρόμητος
2011-13 Αστέρας Τρίπολης
2013-14 ΑΕΛ Καλλονής
2015-16 Ηρακλής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνταγή: Αφράτα κεφτεδάκια τόνου
- Αποκάλυψη in: Η δικαστική απόφαση για τις υποκλοπές και υπουργείο των ΗΠΑ διαψεύδουν την κυβέρνηση για την κρατική επιδότηση του Predator
- Ο συνδυασμός που πάει το περπάτημα σε άλλο επίπεδο
- Καιρός: Αίθριος τη Μεγάλη Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος





