Συνάντηση Κοντονή-Σούπερ Λιγκ εν όψει πρεμιέρας
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ θα έχει την Τρίτη (18/8) ο Σταύρος Κοντονής, εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου.
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ θα έχει την Τρίτη (18/8) ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου.
Το παρών αναμένεται να δώσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.
Ανάμεσα στα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι οι κάμερες στα γήπεδα και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που έχουν κριθεί ως απαραίτητα από την Πολιτεία για τη διεξαγωγή των αγώνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για έκτακτες εκλογές» – Ισχνή καταγραφή για το κείμενο Πολάκη
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
