Tρεις νεκροί από έκρηξη μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία
Τρεις ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη μεθανίου, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία, ανακοίνωσαν σωστικά συνεργεία και η εταιρεία OKD.
Τρεις ανθρακωρύχοι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν από έκρηξη μεθανίου, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε ανθρακωρυχείο στην Τσεχία, ανακοίνωσαν σωστικά συνεργεία και η εταιρεία OKD.
Οι τρεις ανθρακωρύχοι που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας 32, 38 και 39 ετών, σύμφωνα με τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης.
Ο εκπρόσωπος των σωστικών συνεργείων Λούκας Χέμπελ διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες υποφέρει από σοβαρά εγκαύματα σε περισσότερο από το μισό του σώμα, στο οποίο περιλαμβάνεται και το κεφάλι. Αυτός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ενώ ένας δεύτερος ανθρακωρύχος τραυματίστηκε ελαφρά.
Έρευνα διεξάγεται σήμερα για να διευκρινιστούν τα αίτια της έκρηξης αυτής, η οποία σημειώθηκε στο ανθρακωρυχείο του Ντάρκοφ, το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Καρβινά, σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων ανατολικά της Πράγας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Αμερικανός γιατρός που εργάζονταν στο Κονγκό βρέθηκε θετικός στον Έμπολα
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες


