Εγκαίνια της Νέας Διώρυγας του Σουέζ στις 6 Αυγούστου
Η Νέα Διώρυγα του Σουέζ, που εκτείνεται κατά μήκος της υφιστάμενης υδάτινης οδού που υπάρχει εδώ και 145 χρόνια, θα ανοίξει στις 6 Αυγούστου στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του οργανισμού της διώρυγας.
Η Νέα Διώρυγα του Σουέζ θα ανοίξει στις 6 Αυγούστου στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του οργανισμού της διώρυγας.
Ο Μοχάμπ Μαμίς, πρόεδρος και διαχειριστικός διευθυντής του Οργανισμού της Διώρυγας του Σουέζ, δήλωσε επίσης πως τα έργα διάνοιξης θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουλίου.
Η νέα διώρυγα εκτείνεται κατά μήκος της υφιστάμενης υδάτινης οδού που υπάρχει εδώ και 145 χρόνια. Εντάσσεται στο πλαίσιο ενός προγράμματος πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων το οποίο έχει στόχο την επέκταση του εμπορίου μέσω της ταχύτερης θαλάσσιας οδού ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Καραμπόλα» τριών αυτοκίνητων και δύο μοτοσικλετών στην Πατησίων – Δύο άτομα στο νοσοκομείο
- Eurovision 2026: Έφτασε η ώρα του Akyla – Λεπτό προς λεπτό ο μεγάλος τελικός
- Μπαχτσεσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 86-96: Εύκολη νίκη πριν το Final Four
- Σοβαρό τροχαίο στη Σκιάθο με δύο τραυματίες – Μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με C-130
- MV Hondius: Πώς μια πολυτελής κρουαζιέρα για φυσιολάτρεις μετατράπηκε σε εφιάλτη
- Ο Κουλιεράκης έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη Βόλφσμπουργκ (3-1) – Υποβιβάστηκαν Ζανκτ Πάουλι και Χάιντενχαϊμ
