Με Αθανασιάδη και Παπαδόπουλο, αλλά χωρίς Βίτορ ο ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, από την οποία θα απουσιάσει ο Μιγκέλ Βίτορ. Ο Πορτογάλος αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός της αποστολής, ενώ, αντίθετα, σ' αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης. Ο πρώτος «έβγαλε» κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις και επιστρέφει στην ομάδα, ενώ ο Αθανασιάδης, αν και υποβλήθηκε σε θεραπεία, μπήκε στην 20άδα.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, από την οποία θα απουσιάσει ο Μιγκέλ Βίτορ.
Ο Πορτογάλος αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έμεινε εκτός της αποστολής, ενώ, αντίθετα, σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης.
Ο πρώτος «έβγαλε» κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις και επιστρέφει στην ομάδα, ενώ ο Αθανασιάδης, αν και υποβλήθηκε σε θεραπεία, μπήκε στην 20άδα.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει, εκτός του Βίτορ, και τους Σαλπιγγίδη, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα και Δεληγιαννίδη.
Η αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» συγκροτείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κόστα, Παπαγιαννόπουλος, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Σαββίδης, Μαντούρο, Μακ, Πόζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Αλλάζει η εισαγωγή στα ΑΕΙ
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή του Μαδούρο και της συζύγου του
- Γαλλία: Η δικαιοσύνη καλεί δύο ακροδεξιές Γαλλοϊσραηλινές για «συνενοχή σε γενοκτονία» στη Γάζα
- Η Παλαιστινιακή Αρχή δεν θα μετάσχει «σε καμιά περίπτωση» στη διακυβέρνηση της Γάζας, λέει ο Νετανιάχου
- Άρσεναλ – Τσέλσι 1-0: Στον τελικό του Carabao Cup οι Κανονιέρηδες (vid)
- Αταμάν στους δημοσιογράφους έξω από τα αποδυτήρια: «Συνεχίστε να γράφετε…»
