Διομήδης-ΠΑΟΚ το ζευγάρι των τελικών στην Α1 χάντμπολ
Διομήδης Αργους και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στους τελικούς των πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών και θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Οι «λύκοι» επικράτησαν μετά από συναρπαστικό αγώνα του Ποσειδώνα στο Λουτράκι με 20-19 στην παράταση (κανονικός αγώνας 17-17) και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών. Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ «ανέβασε στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 38-28 στο Καματερό την ΑΕΚ, κάνοντας και αυτός το 2-0 στους ημιτελικούς.
Διομήδης Αργους και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στους τελικούς των πλέι-οφ της Α1 χάντμπολ των ανδρών και θα διεκδικήσουν το φετινό πρωτάθλημα.
Οι «λύκοι» επικράτησαν μετά από συναρπαστικό αγώνα του Ποσειδώνα στο Λουτράκι με 20-19 στην παράταση (κανονικός αγώνας 17-17) και έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών.
Νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ «ανέβασε στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησε 38-28 στο Καματερό την ΑΕΚ, κάνοντας και αυτός το 2-0 στους ημιτελικούς.
Τα αποτελέσματα των δεύτερων ημιτελικών:
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 28-38
* Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε με 2-0 νίκες.
Ποσειδών Λουτρ.-Διομήδης Αργους 19-20 (παρ., κ.α. 17-17)
* Ο Διομήδης προκρίθηκε με 2-0 νίκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση






