Σκωτσέζος πόνταρε στην αυτοδυναμία Κάμερον και πήγε ταμείο
Μπορεί οι σκωτσέζοι εθνικιστές να έδωσαν σκληρό αγώνα για να κόψουν την δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του Κάμερον, όμως υπήρξε ένας ριψοκίνδυνος σκωτσέζος που είχε άλλη άποψη: πόνταρε 30.000 λίρες στην αυτοδυναμία των Συντηρητικών και πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει 210.000 λίρες.
Μπορεί οι σκωτσέζοι εθνικιστές (SNP) να έδωσαν σκληρό αγώνα για να κόψουν την δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του Κάμερον, όμως υπήρξε ένας ριψοκίνδυνος σκωτσέζος που είχε άλλη άποψη.
Όπως αναφέρει το BBC, επικαλούμενο το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes, ένας συνταξιούχος από τη Γκλασκώβη πόνταρε 30.000 λίρες (41.000 ευρώ) στην αυτοδυναμία των Συντηρητικών και πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει 210.000 λίρες (288.000 ευρώ).
Το στοίχημα κατατέθηκε 10 μέρες πριν τις εκλογές, όταν ακόμα οι δημοσκοπήσεις επέμεναν ότι η μάχη θα είναι σκληρή και τα δύο μεγάλα κόμματα (Συντηρητικοί και Εργατικοί) ισοδύναμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές







