Σκωτσέζος πόνταρε στην αυτοδυναμία Κάμερον και πήγε ταμείο
Μπορεί οι σκωτσέζοι εθνικιστές να έδωσαν σκληρό αγώνα για να κόψουν την δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του Κάμερον, όμως υπήρξε ένας ριψοκίνδυνος σκωτσέζος που είχε άλλη άποψη: πόνταρε 30.000 λίρες στην αυτοδυναμία των Συντηρητικών και πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει 210.000 λίρες.
Μπορεί οι σκωτσέζοι εθνικιστές (SNP) να έδωσαν σκληρό αγώνα για να κόψουν την δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του Κάμερον, όμως υπήρξε ένας ριψοκίνδυνος σκωτσέζος που είχε άλλη άποψη.
Όπως αναφέρει το BBC, επικαλούμενο το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes, ένας συνταξιούχος από τη Γκλασκώβη πόνταρε 30.000 λίρες (41.000 ευρώ) στην αυτοδυναμία των Συντηρητικών και πέρασε από το ταμείο για να εισπράξει 210.000 λίρες (288.000 ευρώ).
Το στοίχημα κατατέθηκε 10 μέρες πριν τις εκλογές, όταν ακόμα οι δημοσκοπήσεις επέμεναν ότι η μάχη θα είναι σκληρή και τα δύο μεγάλα κόμματα (Συντηρητικοί και Εργατικοί) ισοδύναμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ογκρατέν με τόνο και μπρόκολο
- «Πρωταθλητής» αφίξεων το «Νίκος Καζαντζάκης» τον Φεβρουάριο
- Νέα κλιμάκωση μετά την επίθεση του Ισραήλ στο ιρανικό κοίτασμα South Pars – Το Ιράν χτύπησε ξανά μονάδα LNG στο Κατάρ
- Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και σκόνη σήμερα
- Η γυμναστική των 10 λεπτών: Η λύση όταν ο χρόνος μας πιέζει
- Εν μέσω κλιματικής κρίσης και πολέμων, πόσο ανθεκτικό είναι το επισιτιστικό σύστημα της Ευρώπης;







