Στον «αέρα» το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, κρίνεται το Σάββατο
Στον «αέρα» βρίσκεται ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μετά και τη συνάντηση των παικτών με τον Νίκο Μαχλά. Οι παίκτες αποφάσισαν πως θα ανακοινώσουν την απόφαση τους το πρωί του Σαββάτου, όμως η θέληση τους είναι να μην γίνει ο αγώνας.
Στον «αέρα» βρίσκεται ο αγώνας του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, μετά και τη συνάντηση των παικτών με τον Νίκο Μαχλά.
Οι παίκτες αποφάσισαν πως θα ανακοινώσουν την απόφαση τους το πρωί του Σαββάτου, όμως η θέληση τους είναι να μην γίνει ο αγώνας.
Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο αφού δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές να έχουν φτάσει στα όρια τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς
- Κομισιόν: Δεν έχουμε άμεση έλλειψη καυσίμων – Η ανησυχία επικεντρώνεται στην επάρκεια για τα αεροσκάφη
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε






