Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μπονγκ
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γκαετάν Μπονγκ, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο 26χρονος Καμερουνέζος, ήρθε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 2013 από την Βαλενσιέν, όμως δεν κατάφερε ποτέ να πείσει με τις εμφανίσεις του και έτσι περίπου ενάμιση χρόνο μετά έμεινε ελεύθερος, αφού δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή, Βίκτορ Περέιρα.
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γκαετάν Μπονγκ, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Ο 26χρονος Καμερουνέζος, ήρθε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 2013 από την Βαλενσιέν, όμως δεν κατάφερε ποτέ να πείσει με τις εμφανίσεις του και έτσι περίπου ενάμιση χρόνο μετά έμεινε ελεύθερος, αφού δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή, Βίκτορ Περέιρα.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκαετάν Μπονγκ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάντμπολ: Η Εθνική Γυναικών δεν ταξιδεύει στο Ισραήλ λόγω της έκρυθμης κατάστασης
- Αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις την Κυριακή – Πού θα βρέξει
- ΗΠΑ: Η οργή ως θέαμα, 50 χρόνια μετά – Είναι το Network η πιο προφητική ταινία για τα media;
- Έρευνα: Τα σημάδια που «καρφώνουν» τους ναρκισσιστές
- Yπάρχει μια ταινία δράσης με τον Τζέισον Στέιθαμ που η Ρόουζ Μπερν θεωρεί «κρυμμένο διαμάντι»
- Εξωγήινοι: Πιθανοί, αλλά άφαντοι



