Το Τουρκμενιστάν απαγορεύει την εισαγωγή μαύρων αυτοκινήτων
Τελωνειακοί στο Τουρκμενιστάν φέρονται να απαγόρευσαν την εισαγωγή στη χώρα μαύρων αυτοκινήτων, προτρέποντας σε παραγγελίες λευκών οχημάτων, καθώς το χρώμα αυτό θεωρείται... τυχερό.
Τελωνειακοί στο Τουρκμενιστάν φέρονται να απαγόρευσαν την εισαγωγή στη χώρα μαύρων αυτοκινήτων, προτρέποντας σε παραγγελίες λευκών οχημάτων, καθώς το χρώμα αυτό θεωρείται… τυχερό.
Ο πρόεδρος Γκουρμπανγκιούλ Μπερντιμουχαμέντοφ πρόσφατα άρχισε να χρησιμοποιεί ένα στόλο λευκών λιμουζίνων για την παρουσία του σε δημόσιες εκδηλώσεις. Το ίδιοι έπραξαν και περίπου 160 άλλοι αξιωματούχοι.
Όπως σημειώνει το BBC, οι περιορισμοί στο χρώμα των οχημάτων είναι ο τελευταίος κρίκος σε μία σειρά παρόμοιων κανόνων, μεταξύ των οποίων η απαγόρευση εισαγωγής κουπέ και υπερ-αυτοκινήτων, καθώς και οχημάτων με κατά παραγγελία πινακίδες κυκλοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αγορά του αλκοόλ υπέστη… «hangover» – Τι έφερε τη βουτιά [γράφημα]
- Τα «τρελά» χρήματα που ζητάει ο Χέιζ-Ντέιβις για να επιστρέψει στην Ευρώπη
- Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για την «Ιθάκη» και την ανάγκη νέας Μεταπολίτευσης
- «Την έκανα follow, μπορείτε να κοιμηθείτε»: Τίτλοι τέλους στην κόντρα Μαίρη Συνατσάκη- Κατερίνα Καινούργιου
- Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια του Οδοντωτού λόγω πτώσης δέντρων
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο





