Έρχεται Αθήνα ο Πουλίδο και φεύγει για… Λιβαδειά, λένε στο Μεξικό
Μια... διαφορετική τροπή, πήρε το σίριαλ του Άλαν Πουλίδο με τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο παίκτης είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως ο 24χρονος δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά θα δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Μια… διαφορετική τροπή, πήρε το σίριαλ του Άλαν Πουλίδο με τον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο παίκτης είναι «κλεισμένος» από τον Ολυμπιακό με συμβόλαιο τεσσάρων ετών.
Αξίζει όμως να σημειωθεί, πως ο 24χρονος δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά θα δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αυτό θα συμβεί καθώς ο Ολυμπιακός, με την προσθήκη του Χάρα «έκλεισε» τις θέσεις της επίθεσης, ενώ και ο Πουλίδο έχει να αγωνιστεί πάνω από 6 μήνες όταν και είχε πάρει μέρος στου Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την εθνική του Μεξικό.
Έτσι λοιπόν φαίνεται πως το CAS δικαίωσε τον παίκτη, αλλά και τον Ολυμπιακό, που δήλωναν σίγουροι, παρά τις απειλές της πρώην ομάδας του, της Τίγκρες.
Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από καμία πλευρά μέχρι στιγμής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»


