Στην Καλλονή συνεχίζει την καριέρα του ο Πετρόπουλος
Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Πετρόπουλος. Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης είχε έρθει εδώ και λίγες ημέρες σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έμεινε τον Δεκέμβριο ελεύθερος από τον ΟΦΗ, και σήμερα, Τετάρτη, ήρθε η επισημοποίηση της.
Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Πετρόπουλος. Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης είχε έρθει εδώ και λίγες ημέρες σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος έμεινε τον Δεκέμβριο ελεύθερος από τον ΟΦΗ, και σήμερα, Τετάρτη, ήρθε η επισημοποίηση της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλονής:
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο.
Ο υψηλόσωμος επιθετικός γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1986 στην Αθήνα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου απ’ όπου αποκτήθηκε στη συνέχεια από το Αιγάλεω. Από εκεί δόθηκε δανεικός σε Κερατσίνι και Χαϊδάρι και έπειτα επέστρεψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Από το Αιγάλεω ο Αντώνης Πετρόπουλος μετακόμισε στον Παναθηναϊκό απ’ όπου δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ. Η συνεργασία του με τους «πράσινους» έκλεισε το Δεκέμβριου του 2012 με τον επόμενο σταθμό του να είναι η ΑΕΚ.
Τον Ιούνιο του 2013, πήρε μεταγραφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης με την φανέλα του οποίου είχε την πιο παραγωγική του σεζόν πετυχαίνοντας 12 τέρματα.
Το καλοκαίρι του 2014 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ο.Φ.Η. με τον οποίο αγωνίστηκε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί τα βραβεία Όσκαρ λέγονται «Όσκαρ»;
- Επιδόματα: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Μαρτίου
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» για την Α1 πόλο ανδρών με φόντο την κορυφή
- Από τη Βαρκελώνη στο Ελληνικό – Πώς η ΑΙ και οι ψηφιακές υποδομές επανασχεδιάζουν τις πόλεις
- Πώς θα καταλάβουμε ότι η γάτα μας πλήττει – Οι αλλαγές στη συμπεριφορά της
- Ηράκλειο: Θρήνος για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του – Οι πρώτες ενδείξεις για τον θάνατό του



