ΠΑΟ… χωρίς Μπαϊράμι, αλλά με Μέντες και Μπούρμπο στην Ξάνθη
Τι και αν ο Γιάννης Αναστασίου πριν από μερικές ημέρες είχε υπεραμυνθεί της επιλογής του να βάλει στην αρχική ενδεκάδα με τον Πανιώνιο (1-1) τον Σουηδό μεσοεπιιθετικό, Εμίρ Μπαϊράμι, την Τρίτη αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου στην Ξάνθη (21/1, 15:00). Αντίθετα, επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Νταβίντ Μέντες και Μπούρμπος, οι οποίοι μπήκαν και στην αποστολή για τα «Πηγάδια».
Τι και αν ο Γιάννης Αναστασίου πριν από μερικές ημέρες είχε υπεραμυνθεί της επιλογής του να βάλει στην αρχική ενδεκάδα με τον Πανιώνιο (1-1) τον Σουηδό μεσοεπιιθετικό, Εμίρ Μπαϊράμι, την Τρίτη αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου στην Ξάνθη (21/1, 15:00).
Αντίθετα, επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Νταβίντ Μέντες και Μπούρμπος, οι οποίοι μπήκαν και στην αποστολή για τα «Πηγάδια».
Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, στην οποία δεν πήραν μέρος οι Νίνης, Μπούι και Κουτρουμπής, που προπονήθηκαν ατομικά και φυσικά δεν υπολογίζονται.
Έτσι, στην αποστολή βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»
- Πάσχα: Πώς αμείβονται όσοι εργαστούν κατά τις ημέρες των αργιών


