Νεκρός σε τροχαίο ο Τζούνιορ Μαλάντα της Βόλφσμπουργκ
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 20χρονου Βέλγου επιθετικού της Βόλφσμπουργκ, Τζούνιορ Μαλάντα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα.
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 20χρονου Βέλγου επιθετικού της Βόλφσμπουργκ, Τζούνιορ Μαλάντα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι του Σαββάτου σε τροχαίο ατύχημα.
Σύμφωνα με όσα έχουν προς το παρόν γίνει γνωστά, ο άτυχος νεαρός καθόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και έπεσε πάνω σε ένα δέντρο, ενώ οι άλλοι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο νεαρός ήταν διεθνής με την εθνική ελπίδων του Βελγίου, ενώ φέτος μετρούσε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Βόλφσμπουργκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέγας Ελ Κααμπί: Εκλεψε ξανά την παράσταση – σούπερ γκολ με «ψαλιδάκι»! (vids)
- «Πόρτα» του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές διαρροές για τις Ανεξάρτητες Αρχές
- Όταν οι Ναζί έκλεβαν τις καμπάνες από τις εκκλησίες για να φτιάξουν όπλα – Η κατάθεση της Άννα Φρανκ
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ έπληξαν εγκατάσταση φόρτωσης ναρκωτικών σε σκάφη στο έδαφος, λέει ο Τραμπ
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
- Πρώτος σε ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια του All Star Game ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

