«Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου με τη Σάουθαμπτον» είπε ο Κούμαν
Ο Λουίς Ενρίκε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην πρώτη χρονιά του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με το κυριότερο να είναι οι σχέσεις του με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι. Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει αρκετές διαφωνίες με τον Αργεντινό επιθετικό και, όπως όλα δείχνουν, κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο, ώστε να έρθει και πάλι η ηρεμία στο «Καμπ Νου». Λογικά αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο Λουίς Ενρίκε, αν και υπάρχουν φήμες για μετακίνηση του Μέσι στην Τσέλσι, ενώ ως επικρατέστερος διάδοχός του εμφανίζεται ο προπονητής της Σάουθαμπτον, Ρόναλντ Κούμαν.
Ο Λουίς Ενρίκε αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην πρώτη χρονιά του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με το κυριότερο να είναι οι σχέσεις του με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι.
Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να έχει αρκετές διαφωνίες με τον Αργεντινό επιθετικό και, όπως όλα δείχνουν, κάποιος θα χρειαστεί να αποχωρήσει από τον καταλανικό σύλλογο, ώστε να έρθει και πάλι η ηρεμία στο «Καμπ Νου».
Λογικά αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο Λουίς Ενρίκε, αν και υπάρχουν φήμες για μετακίνηση του Μέσι στην Τσέλσι, ενώ ως επικρατέστερος διάδοχός του εμφανίζεται ο προπονητής της Σάουθαμπτον, Ρόναλντ Κούμαν.
Όμως, ο Ολλανδός τεχνικός απέκλεισε, με δηλώσεις του, κάθε ενδεχόμενο να αφήσει τους «αγίους» στη μέση της περιόδου για να πάει στην αγαπημένη του «Μπάρτσα», όπου αγωνίστηκε ως παίκτης για έξι χρόνια και κατέκτησε μεταξύ άλλων 4 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών.
Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής δήλωσε σχετικά: «Όταν ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα κάνουν ήττες ακολουθούν πάντα κριτικές, φήμες και εικασίες. Τα ξέρω αυτά, επειδή όλη μου τη ζωή με συνδέουν με την Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Δεν είναι σωστό ούτε για την ομάδα μου ούτε για την Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Σάουθαμπτον, έχω συμβόλαιο μαζί τους και σκοπεύω να το τιμήσω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι –
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE



